Esileht - Loodus- ja terviseteaduste instituut - Koolitused

TÄIDETUD KORVIKESED e TARTALETID

TÄIDETUD KORVIKESED e TARTALETID

Oled oodatud osalema KORVIKESTE valmistamise õpitoas!

07. märts 2018 kell 17.30-20.30

Isuäratavate marjade või puuviljadega kaunistatud ning suusulavate kreemidega täidetud korvikesed on iga peolaua ehteks. Nende valmistamine pole sugugi nii keerukas kui arvata võib. Mõningad lihtsad näpunäited aitavad kaasa kaunite liiva- või muretaignast korvikeste valmimisele. Vaid veidi korvikese taigna maitsestust muutes, saab valmistada tartalette nii soolaste kui ka magusate täidiste jaoks.

Eesmärk: Korvikeste valmistamise tehnoloogiliste etappide omandamine, vormimise ja täitmise õppimine.

Õpiväljund: Omandab tartalettide valmistamise põhioskused.

Korvikeste valmistamise õpitoas õpime:

  • tundma korvikeste valmistamiseks sobivaid tooraineid;
  • kasutama sobivaid töövahendeid;
  • valmistama liiva- ja muretaignast korvikesi;
  • valima sobivaid soolaseid ja magusaid täidiseid ning kaunistamise võtteid;
  • analüüsima valminud küpsetise struktuuri, küpsust ja maitset.

Õpituba juhib Tallinna Ülikooli õppejõud Tiina Vänt

Korvikeste õpituba toimub Tallinna ülikooli õppehoones Räägu 49, Tallinn (1 korrus, ruum 103)

Osavõtumaks 25 EUR osaleja kohta. Sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.

Täiendav info: tiina.vant....at....tlu.ee või telefonil 53 226 359

Õpitoas osalejate arv on piiratud!

 Kaunid korvikesed peolauale!