pilt

IntAct meetod

Balti filmi, meedia ja kunstide instituut

IntAct on meetod, mis on loodud aastatepikkuse uurimistöö, vaatluse ja meie praeguse ajaga kohanemise kaudu, tuginedes samas ka inimese olemuslikele omadustele: hingamine, liikumine, emotsioon, mõte, kavatsus, keskkond. See on omavahel ühendatud treeningsüsteem, mis kasutab liikumist alusena, et luua, vastu astuda ja mängida kriisi olukorras.

- 11.00 - 16.30

Koolituse kood FKC0220/1

Registreerimise tähtaeg

Maht 6 akadeemilist tundi

Minimaalne osalejate arv 8

Koolituse hind 25 EUR

Koolituse lõpetamisel väljastatav dokument TLÜ tõend

Koolitajad Rakesh Sukesh

 

VÄLKPAKKUMINE: Töötuba kõigile 25€ osalustasu, töötuba kestab kolm tundi - 11.00-14.00.

NB! Töötuba toimub inglise keeles!

IntAct annab ajaruumi oma isikliku vormi tundmaõppimiseks ja keha kasutamiseks ning liikumissõnavara laiendamiseks. Tervikliku vormina on see inspireeritud konkreetsete suguvõsade tööriistadest, nagu hingamine, meditatsioon ja joogapõhimõtete sisemine mehaanika, kasutades samal ajal ka kalari payatti liikumist ja filosoofiaid. See põimitud struktuur ühendab ja korraldab need tööriistad ja ideed ümber, uueks lähenemisviisiks.

Rakesh Sukesh alustas oma karjääri tantsijana Indias, kus ta töötas mitme Bollywoodi filmi juures tantsija ja koreograafi assistendina. Ta on õpetanud mitmetes mainekates tantsukompaniides (Sidi Larbi Company, Ultima Vez) ja festivalidel (Impuls Tanz Viinis, Deltebre Danza Hispaanias). Hetkel töötab vabakutselise koreograafina ja teeb koostööd erinevate artistidega erinevatest žanritest. 2014. aastal sai temast Shivananda joogakooli sertifitseeritud joogaõpetaja. Praegu elab ja töötab oma aega Euroopa ja Aasia vahel jagades.

Rakesh on IntAct treeningmeetodi looja.

Sisu

Tutvuda IntAct meetodiga; tugevdada inimlikkust selle kõige ehedamal kujul; luua turvaline ja aus koht, mis teadvustab ja tunnustab meie sisemaailma, nii nõrkusi kui ka tugevusi, õppida neid kasutama reflekteerimise ja edasise arengu poole püüdlemise kaudu.

Õpiväljundid

Rakendab omandatud teadmisi ja oskusi oma praktikas (tantsimine, õpetamine või koreograafia); on õppinud, kuidas tõsta teadlikkust individuaalsusest ja sisemisest toimimisest, meelte ärkamisest, mis toob kaasa võime kontrollida ja hallata väliseid vallandajaid.

Ajakava

11.00-14.00

Sihtgrupp

Kaasaegsed tantsijad, koreograafid ja tantsuõpetajad

Sarnased koolitused

Liikumise töötuba: Responsive Body

Balti filmi, meedia ja kunstide instituut

- 11.00 - 14.00

Leiame töötoas eri viise sisemiste ja välimiste impulsside kasutatamiseks liikumise loomisel ja organiseerimisel. Impulsse otsime näiteks teistelt inimestelt, tehnoloogialt või omaenda kujutlusest ja aistingutest,

Inglise keel
20
70€ (hind sisaldab KM)
Vaata koolitust

Pilates Tallinna Ülikoolis

Balti filmi, meedia ja kunstide instituut

- 09.00 - 09.45

Pilates Tallinna kesklinnas! Pilates on terve keha treeningsüsteem, kus tegeletakse detailselt keha joondumise parandamisega läbi lihastöö, mis on alustalaks iseenda kehatervise hoidmisel ja arendamisel.

250 €
Vaata koolitust

Tantsuline äratus

Balti filmi, meedia ja kunstide instituut

- 09.00 - 09.45

Mõnus äratus igas vanuses liikujale! Liigume 45 minutit mõnusalt koos, et äratada vaim ja keha ning tekitada iseendas hea enesetunne. Venitame, sirutame, hingame ja liigume ruumis. Paranda enda füüsilist ning vaimset heaolu ning ärata ennast Tallinna kesklinnas Irina Pähna käe all!

Eesti keel
200 €
Vaata koolitust