Seminar

Tule disainmõtlemise seminarile!

-

Lisa kalendrisse

iCal calendar

Kutsume Sind seminarile "Disainmõtlemine ELUks", et:

 

  • mõista disainmõtlemise ja disaineri mõtteviisi olemust;
  • kogeda tiimitöös erinevaid meetodeid;
  • sõnastada võimalused disainmõtlemise ja meetodite rakendamiseks oma juhendamispraktikas interdistsiplinaarsete projektide teostamisel.

Disainmõtlemise ja -protsessi tutvustamise aluseks on Taani organisatsiooni INDEX poolt välja töötatud disainikompass “Design to Improve Life”. Uudishimu, küsimuste esitamine, empaatia, inimesekesksus, probleemide ümbersõnastamine on disainmõtlemise keskmes, ent oluline on ka protsessijuhtimine ehk erinevate meetodite rakendamise oskus ja võime. Sügisel Rasmus Pedaniku disainmõtlemise seminaril osalenud on oodatud ka seekord, kuna lähenemised on erinevad.

Vali endale sobiv aeg ja registreeri! Mõlemad seminarid on samasisulised ja osalejate piiravuks on 20. Disainmõtlemise seminarid toimuvad:

  • 08.04 kell 12-16 ruum T-209
  • 17.04 kell 12-16 ruum T-209

Disainmõtlemine annab mõtteviisi, tööriistad ja raamistiku, et lahendada keerulisi probleeme, mõista inimeste tegelikke vajadusi ning katsetades, läbi kukkudes ja vigadest õppides luua toimivaid lahendusi nii teenuste, toodete kui ka protsesside näol.

Õppimiseks loob ruumi  kaasamispraktik, protsessijuht ja õpidisainer Piret Jeedas, kes disainib ja viib ellu pikaajalisi arenguprogramme ning strateegilisi protsesse, nt Innovatsiooni Meistriklass, SA Innove, Rahvatervise arengukava koostamise toetamine Kõrgõztanis, WHO. Lisaks juhendab Piret Tallinna Ülikoolis andragoogika ja noorsootöö tudengeid. Loe huvi korral Pireti sulest artiklit “Koostööst koosloomiseni” ja “Personalijuht disaineri kingades” või vaata videot disainmõtlemise töötoast.

 

Registreeri!

image3.jpgunnamed-2.jpg

 

 

Seminar toimub TLÜ TEE tegevus B23 "Interdistsiplinaarsete õppekava meeskondade tugiprogrammi välja töötamine ja rakendamine" raames.

Lisainfo:

Merily Heinalo
interdistsiplinaarse õppe koordinaator
merilyh@tlu.ee
640 9236

el_regionaalarengu_fond_horisontaalne.jpg