Muu sündmus

TLÜ Tallinna Ettevõtluspäeval: Tulevikuväärtuste ABC - kuidas neid luua?

27.09.2022 kell 10.45 - 11.45

Lisa kalendrisse

iCal calendar

Tule ja mõtle koos meiega, millised tulevikuteenused ja -lahendused loovad uusi võimalusi ja parendavad inimeste elu. Kui kahanevate ressursside reaalsuses on aeg valida tasaarengu tee – kestlikult kahanev ja ökosüsteeme taastav majandusmudel, siis kuidas üldse ressursse taastavalt suuremat väärtust luua?

Mida heaolu ülepea tähendab ning milline mõju peaks ettevõttel olema, et tema väärtus oleks (tulevikus) suurem ning kuidas virtuaal- ja pärismaailma segunemine annab ettevõttele uusi võimalusi toote- ja teenusearenduseks ja kuidas need uued tooted ja teenused saaksid lihtsustada ning parendada meie igapäevaelu?

Teemat lahkavad Jaanus Terasmaa, TLÜ ökohüdroloogia professor ja TLÜ Keskkonnamuutustega kohanemise klastri eestvedaja, Katri-Liis Lepik, TLÜ ühiskonnateaduste instituudi dotsent ja TLÜ Töö, heaolu ja kommunikatsiooni klastri juht ning Ermo Säks, TLÜ Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi külalisteadur ja TLÜ Metaversumi klastri juht. Arutelu modereerib Külliki Tafel-Viia, TLÜ teadmussiirde valdkonna juht. 

Registreeru sündmusele SIIN.