Page 6 - Tallinna Ülikooli ajakiri
P. 6
ÜLIKOOL
1.
2.
3. 4.
5.
6.
7. 8.
9.
10.
Oleme maailmale avatud – sõbralikud, uudishimulikud, valmis oma teadmisi jagama ning kogemusi teistele tutvustama.
Mõtleme suurelt ja tõenduspõhiselt, panustame nii ühiskonna kui ka selle liikmete heaolusse, teeme koostööd ettevõtetega. Viime erialasid lõimiva õppeaine ELU uuele, õppekavadevahelisele tasandile.
aastal
2019
Anname meedia vahendusel nõu teadlike otsuste langetamiseks Riigikogu ja Euroopa Parlamendi valimistel.
Avame 2019. aasta vastuvõtuks üle saja õppekava ja võtame õppima rohkem kui 2000 uut üliõpilast, nende seas mitusada teistest riikidest pärit tudengit.
Loome teadlaste tööle kindlama aluse. Meie lähimad sihid on uus tenuuripõ- hine karjäärimudel, igakuine püsiv sissetulek projektipõhiselt rahastatavatele teadlastele ning suurem teadustöö maht lektoritele.
Anname õpetajakoolitusele hoogu juurde, loome hariduses innovaatilisi lahendusi ja tähistame järjepideva õpetajahariduse 100. aastapäeva.
Innustame oma töötajaid ja tudengeid julgemini looma ning loodut publikule esitlema. Esimest korda kõlab tänavu avalikult Rasmus Puuri loodud Tallinna Ülikooli kantaat.
Uurime, hindame ja mäletame oma ajalugu, et kaasata ja tunnustada enam ka vilistlasi. Jagame välja sada sajandi vilistlase tunnustust.
Avame sügisel ehitustööde plaanipärasel kulgemisel uue õppehoone, samuti renoveerime Terra hoone sisehoovipoolse fassaadi. Käib ka arheoloogia teaduskogu luukogule hoidla ehitamine.
Toetame sporti, seda nii tipu kui ka harrastaja tasemel. Loodame väga veel sel aastal avada uue spordisaali, kus ka ülikooli esindused saavad anda oma parima.
6
TALLINNA ÜLIKOOLI AJAKIRI / NR 12 / KEVAD 2019


































































































   4   5   6   7   8