Seminar

HTI, LTI, DTI ja ÜTI ühine teadusseminar: Õppejõu muredest üliõpilaste õppimiseni

06.04.2021 kell 15.00 - 16.00

Registreerimisvorm teadusseminarile

HTI, LTI, DTI ja ÜTI ühine teadusseminar "Õppejõu muredest üliõpilaste õppimiseni" toimub 6. aprillil kell 15-16 Zoomi keskkonnas. Registreeru allpool!

 

Selleks, et sündmusele registreerida, töötleb Tallinna Ülikool järgnevaid isikuandmeid. 

Teadusseminar: Õppejõu muredest üliõpilaste õppimiseni

Lisa kalendrisse

iCal calendar

Uurimisgrupp ÕPPES kutsub osalema kõrghariduse uuringute teadusseminaride sarja teisel seminaril “Õppejõu muredest üliõpilaste õppimiseni”, kus tutvustatakse Tartu Ülikoolis läbiviidud õppejõudude ja üliõpilaste uuringuid. Pikiuuringu tulemused võimaldavad selgitada muutusi õppejõudude akadeemilises karjääris ning seoseid õpetamise ja üliõpilaste õppimise vahel.

Uuringute tulemusi tutvustavad Tartu Ülikooli kaasprofessorid Mari Karm ja Marvi Remmik ning personali arenduskeskuse õpetamisoskuste konsultant Kaire Uiboleht. Modereerib Larissa Jõgi.

ZOOM

 

MARI KARM

PhD, kõrgkoolipedagoogika kaasprofessor, õppejõukoolituse peaspetsialist, Tartu Ülikool

"Minu jaoks on oluline mõista ülikooli õppejõu õpetamisalase professionaalsuse olemust ning selle kujunemist ja muutumist mõjutavaid asjaolusid ja keerdkäike."

MARVI REMMIK

PhD, kaasprofessor, haridusteaduste dotsent ja analüütik, Tartu Ülikool

"Õppejõuna väärtustan koostööd kolleegide ja üliõpilastega. Olen tänulik ülikoolile õppejõududele loodud mitmekesiste võimaluste eest, kuidas oma õpetamist paremini mõtestada ja vajadusel tuge saada."

KAIRE UIBOLEHT

PhD, õpetamisoskuste konsultant, personaliarenduskeskus, Tartu Ülikool

"Minu jaoks on õpetamisoskuste konsultandi töö peamine eesmärk toetada õppejõudude õpetamist selliselt, et nende loodud õpikeskkond toetaks üliõpilaste sügavat ja tähendusrikast õppimist. Olen enda töös saanud suurt tuge nii enda kui teiste uurijate ja praktikute teadustööst ning kogemuste vahetamisest."

 

Palume eelnevalt registreeruda (punane nupuke seminari pealkirja kõrval).

Seminar toimub koostöös Tartu Ülikooliga.

Infoks! Esimese seminari salvestus on siin. Kolmas seminar toimub 4. mail.

 

Teadusseminari bänner