EXU

TLÜ Tallinna Ettevõtluspäeval: Andmete kasutusosavus - tuleviku hügieeniküsimus?

26. septembril kell 11.00-12.00 Viru Konverentsikeskus, saal Duetto

Toorandmed. Foto: Tanel Meos
Foto: Tanel Meos

Igasügisene Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu juba 20. korda 26. septembril Viru Konverentsikeskuses. Sel aastal on ürituse teemaks “Tuleviku ettevõtluses maksavad oskused”, mille all keskendutakse ettevõtlusoskuste arengule ning olulisusele muutuvas ärikeskkonnas.

Tallinna Ülikool on ka sel aastal esindatud korraldades arutelu "Andmete kasutusosavus - tuleviku hügieeniküsimus?"

Tule ja mõtle koos meiega, milliseid uusi oskusi andmestunud maailm organisatsioonidelt sh ettevõtjatelt nõuab, kas töö andmetega on baasoskus kõigile töötajatele ning kuidas osata andmed ettevõtte jaoks maksimaalselt tööle panna.

Andmed on väärtus, aga kuidas ja millist väärtust need loovad? Milliseid uusi oskusi andmestunud maailm organisatsioonidelt sh ettevõtjatelt nõuab? Kuidas andmeid omavahel rääkima panna, et sellest tekiks innovatsioon ja maksimaalne kasu? Kuidas andmeid targalt koguda ja miks ja kuidas neid taaskasutada? Kas organisatsioonis peaks olema tööl andmeteadlane või peaksid andmestunud maailmas kõik organisatsiooni töötajad suutma andmeid koguda, analüüsida ja mõtestada? Kas andmekasutusoskamatus on kasvav ohuallikas ja millised on üldse ohud järjest suurema andmevahetuse juures?

Teemat lahkavad Tallinna Ülikooli meediainnovatsiooni professor Indrek Ibrus, Lyfery asutaja ja juht ning endine Swedbank Elukindlustuse juhatuse liige Mihkel Mandre ja Statistikaameti partnerlussuhete juht Jaana Tael. Vestlust juhib Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teadmusjuhtimise valdkonna juht Külliki Tafel-Viia

Kohtume 26. septembril kell 11.00-12.00 Viru Konverentsikeskuse saalis Duetto.

Sündmus on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine. 

Registreeri