EXU

TLÜ Tallinna Ettevõtluspäeval: Kas usaldada teadlast või posijat?

26. septembril kell 14.00-15.00 Viru Konverentsikeskus, saal Bolero 1

Tallinna Ettevõtluspäev 2023

Igasügisene Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu juba 20. korda 26. septembril Viru Konverentsikeskuses. Ürituse teemaks on “Tuleviku ettevõtluses maksavad oskused”, mille all keskendutakse ettevõtlusoskuste arengule ning olulisusele muutuvas ärikeskkonnas.

Tallinna Ülikool on ka sel aastal esindatud korraldades arutelu "Kas usaldada teadlast või posijat?"

Vestlusel arutletakse, mis on teaduse väärtuspakkumine ja miks võiks olla teadlane parim valik ettevõtja jaoks tekkinud probleemi lahendamiseks ehk ülikool kui usaldusväärne innovatsioonipartner ettevõtjale. Selgitatakse, millised on erinevad võimalikud koostöövormid ja mida kujutavad endast pikaajalised teadusarenduse koostööprojektid. 

Juttu tuleb ka sellest, millised on tööstusdoktorantuuri võimalused teadusinnovatsiooni läbiviimiseks ja millised on innovatsiooniks vajalikud koostöö oskused nii ettevõtja kui teadlase vaatest. Lisaks tuuakse mitmeid näiteid projektidest, mis tutvustavad erinevaid rahastusvõimalusi ja -mudeleid ettevõtte ja ülikooli koostööks.

Tallinna Ülikooli laborid
Tallinna Ülikooli laborid

Mitmekesine osalejatering

Arutelus osalevad Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudi (LTI) neuroloogia külalisprofessor, Confido Meditsiinikeskuse sisekliiniku juht, neuroloog Toomas Toomsoo, TLÜ LTI bioloogia õppekava juht, süsteemibioloogia lektor Kairi Koort, TLÜ LTI psühholoogia ja käitumisteaduste suuna juht Aleksander Pulver, TLÜ LTI ettevõtluskoostöö ja tooteinnovatsiooni peaspetsialist Maria Martšenko ja TLÜ EXU ettevõtluskoostöö juhtivekspert Ingrid Hindrikson. Vestlust juhib TLÜ ettevõtluse ja teadmussiirde juht Aija Sakova.

Kohtume 26. septembril kell 14.00-15.00 Viru Konverentsikeskuse saalis Bolero 1.

Sündmus on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine.

Registreeri