
Kokkade akadeemia: toidutehnoloogia ja disain
Loodus- ja terviseteaduste instituut
KUI SOOVID TOIDUVALMISTAMISELE LÄHENEDA TEADUSPÕHISELT, MIS TULEB KASUKS NII RESTORANI MENÜÜDE ARENDAMISEL JA TIPPTASEME SAAVUTAMISEL KUI KA VÕISTLUSTEL, ON SEE MIKROKRAADIKAVA JUST SULLE SOBIV!
- 10.00 - 17.15
Koostöös Eesti tippülikoolidega – Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli ja Pärnu kolledžiga - oleme välja töötanud professionaalse mikrokraadiprogrammi, mis pakub unikaalset võimalust õppida ja arendada oma oskusi toidutehnoloogia ja disaini vallas.
Mikrokraadiprogrammi soovitavad Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, peakokad Rudolf Visnapuu, Rene Uusmees ja Herkki Ruubel.
Kuula lisaks põnevat intervjuud TÜ Pärnu kolledži turismiteenuste kaasprofessoriga Anne Roosipõld (PhD) kokkade akadeemia teemal siin.
Täiendav info ja mikrokraadile registreerumine