Teade

2019. aasta tervisedendajaks valiti Sirje Vaask

7. aprillil valis Eesti tervisedenduse ühing 2019. aasta tervisedendajaks Sirje Vaaski.

tervis

Terviseedendaja tiitli pälvinud Sirje Vaask on Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudi õppejuht. Tal on pikaajaline kogemus rahvatervise valdkonna arendamisel, ta on panustanud nii sotsiaalministeeriumis, haigekassas kui ka erinevates töörühmades. Ta on teinud suurepärast tööd tervisedendaja, toitumisterapeudi ja toitumisnõustaja kutsekomisjonides. Vaaski vabatahtlikku tööd on märgatud ka organisatsiooniväliselt, kui SA Kutsekoda 2017. aasta lõpus tunnustas parimaid kutseandjaid hindamise ja kutseeksamite info selge esitamise eest kvaliteedimärgi ning tiitliga "Selgesõnaline teejuht kutse taotlejal".

Aasta tervisedendaja tunnustus antakse üle 3. juunil Eesti tervisedenduse ühingu üldkogul ja aasta tervisesõbra tunnustus 4. juunil igaaastasel tervisedenduse konverentsil Kultuurikatlas. 

Aasta tervisedendaja tiitliga on varem tunnustatud Hele Leek-Amburit, Elo Paapu, Tiiu Härmi, Liana Varavat, Anu Kasmelit, Mai Maserit, Imbi Jäed, Vilma Tikerpuu, Ülle Laasnerit, Aili Laasnerit ja Andrus Lipandit.


Vaata, kes valiti aasta tervisesõbraks ja tervisedendajaks 08.04.2019 Postimehest.