Kultuurisündmus

Tallinna Ülikooli Teadusnädala "Digikaos": uudisteose esmaesitlus

Tallinna Ülikool korraldab sel aastal oma Teadusnädala virtuaalselt. Toome kõigile koju kätte mitmesuguseid sündmuseid, mis ei nõua suurte rahvamasside kogunemist. Avame nädala suurejooneliselt helilooja Doris Hallmägi uudisteosega "Half life", mille toob esiettekandele Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester dirigent Martin Sildose juhatusel. Loeng-kontsert toimub otseülekandena esmaspäeval, 21. septembril algusega kell 19 ja kestab umbes tund.

21.09.2020 kell 19.00 - 20.00

Lisa kalendrisse

iCal calendar

Koos Doris Hallmägiga mõtestab "Digikaost" lahti Tallinna Ülikooli arendusprorektor ja meediapoliitika dotsent Andres Jõesaar.

Doris Hallmägi uudisteos "Half life" ideealgeks sai ühel ööl nähtud unenägu, millest ärganuna ei suutnud helilooja mõnda aega vahet teha, kas see päriselt juhtus või mitte. Ja nii hargnes mõte kunagistest arvutimängudest 90ndatel, mis olid reaalsest elust nii kergesti eristatavad ja mille taustamuusika oli lihtne ja meeldejääv.

Sündmus toimub Tallinna Ülikooli Teadusnädala ja digikultuuriaasta raames. Otseülekannet saab jälgida läbi Tallinna Ülikooli sotsiaalmeediakanalite. 

Otseülekanne kell 19

Facebooki sündmus

Täname toetajaid Eesti Kultuurkapital ja Tallinna Kultuuriamet.

digikaos

?Tutvu kõikide Teadusnädala sündmustega: tlu.ee/teadusnädal2020