Ilmus üliõpilaste 2017/2018. õppeaasta teadustööde kogumik

Tallinna Ülikool korraldab igal aastal üliõpilaste teadustööde üleülikoolist konkurssi, et selgitada välja parimad tudengitööd. Nüüd on ilmunud artiklikogumik, mis on jätkuks selle aasta üliõpilaste teadustööde konkursile ning koondab võidutööde põhjal kirjutatud artikleid.

konkurss

Konkursiga soovime ergutada ja väärtustada üliõpilaste teadustegevust ning avaldada tunnustust nii parimatele üliõpilastele kui nende juhendajatele. Konkursil võistlevad bakalaureuse-, magistri- ja doktoritööd ning teaduspublikatsioonid. Töid esitatakse konkursile viies Tallinna Ülikooli interdistsiplinaarses fookusvaldkonnas: haridusuuendus, kultuurilised kompetentsid, digi- ja meediakultuur, ühiskond ja avatud valitsemine ning terve ja jätkusuutlik eluviis. Fookusvaldkondadest lähtuvalt on artiklid jagunenud ka käesolevas kogumikus.

Kogumiku on koostanud ja toimetanud Tallinna Ülikooli teadusosakond. TUTVU KOGUMIKUGA

Praegu on käimas järjekordne teadustööde konkurss. Konkursile võib esitada 2018/2019. õppeaasta jooksul kaitstud bakalaureuse-, magistri-, doktori- ja diplomitöid ning teaduspublikatsioone, mis on ilmunud konkursile eelneval kalendriaastal (2019) ja mille ainsaks või esimeseks autoriks on konkursitöö esitav üliõpilane või vilistlane. Tööd tuleb esitada hiljemalt 15. jaanuariks 2020 elektrooniliselt e-posti aadressile teaduskorraldus@tlu.ee. Teaduspublikatsioonid võib vajadusel tuua paberkandjal teadusosakonda (ruumi M-612). Tutvu tingimustega siin