Teade

Täna alustab saatesari "Ekspert eetris"

Saatesari „Ekspert eetris” uue hooaja avasaade keskendub lähenevatele omavalitsuste valimisele. Rahvusvahelisel demokraatiapäeval, 15. septembril on külas TLÜ ühiskonnateaduste instituudi avaliku halduse lektor Kersten Kattai. Saatejuht on Tallinna Ülikooli arendusprorektor Katrin Saks. Saade on nähtav Postimees TV vahendusel.

Kersten Kattai

Uute kohalike omavalitsuste sünnist on nüüdseks möödas neli aastat. Kersten Kattai hinnangul võtab uue valla tunnetuse kujunemine vähemalt kaks valimisperioodi, seega ei ole praegused omavalitsused nende elanikele ehk veel päris “oma”. Samuti on kohalike valimiste eelne valimisdebatt alati väga omavalitsuste keskne, oleks hea käsitleda ka laiemaid valitsemiskorralduse ja poliitiliste suundade küsimusi. 

Tallinna Ülikoolis ilmus äsja ka kolmeköiteline Riigiteaduste kõrgkooliõpik, mille esmaesitlus toimub 15. septembril Tallinna Ülikoolis. Laiemale avalikkusele mõeldud raamatut tutvustav teadusseminar "Avaliku poliitika kujundamisest: Avalik poliitika ettearvamatu arengusuundadega ja iseteadlike kodanikega ühiskonnas" leiab aset 22. septembril. Vaata lisainfot siit

Saatejuht on Tallinna Ülikooli arendusprorektor Katrin Saks.

Vaata saadet

Facebooki sündmus