Muu sündmus

TLÜ Tallinna Ettevõtluspäeval: Kuidas koduaia ja metsasaadustest saavad uudsed ilutooted

27.09.2022 kell 14.00 - 15.00

Lisa kalendrisse

iCal calendar

Järjest olulisemaks on ettevõtjate seas muutunud võimaluse leidmine kohalike ressursside väärindamiseks, eriti selliste, millele ei ole leitud seni rakendust.

Tallinna Ülikooli molekulaarkeemia tootearendusgrupp koostöös ettevõtjatega on arendanud viimaste aastate jooksul huvitavaid loodussõbralikke kosmeetikatooteid. Nii on kasutusse jõudnud kuusevaik, hobukastan, vetikad, kopranõre ja palju muud.

Oma lugu uudsest lähenemisest tootearendusele ja keskkonnasõbralikele toodetele ning arendusprotsessidesse räägivad ettevõtjad, kes on otsustanud muude tegemiste kõrval välja arendada ka päris oma toote ja jõuda sellega nii kodu- kui välisturgudelegi.

Arutelus osalevad ettevõtjad Martti Lemvald, Xarus Cosmetics OÜ tegevjuht, Maret Sikstus, Taluelu OÜ juhatuse liige ning Kelly Antropov, ARI CARE OÜ juhatuse liige. Ülikooli tootearendusgruppi esindavad Maria Martšenko, TLÜ LTI tooteinnovatsiooni arendusspetsialist ja Mari-Liis Leinus, TLÜ LTI keemilise analüüsi katselabori juhataja. Rahastajapoolset vaadet avab Erki Varbola, Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuse ettevõtlustoetuste tiimijuht.

Vestlust juhib Ingrid Hindrikson, TLÜ projektide ja teadmussiirde keskuse ettevõtluskoostöö ekspert.

Loe täpsemalt SIIT.

Registreeru sündmusele SIIN.