Õppetöö

Kirjutamislaager 27.01.-30.01.2021

Ühiskonnateaduste instituut

-

Kirjutamislaager 27.01-30.01.2021

KIRJUTAMISLAAGER 27.01.-30.01.2021

Nimi / name

Lisa kalendrisse

iCal calendar

Toimumisaeg: 27.01.2021 kell 12.00 kuni 30.01.2021 kell 13.00

Toimumiskoht: Viimsi Spa (Randvere tee 11, Viimsi, Harjumaa). 

Fookusteema: analüütilise ülevaate (katusartikli kirjutamine), eelkaitsmiseks ja kaitsmiseks valmistumine, aga ka teadusartiklite kirjutamine

Kohtade arv: mõlemas kirjutamislaagris 15 (kiiremad saavad kohad)

Sihtgrupp: kirjutamislaagritesse on osalema oodatud käitumis-, sotsiaal- ja terviseteaduste doktorikooli doktorandid, juhendajad ja kaasjuhendajad. Ning kooskõlastatult Tallinna Ülikooli majandusteaduste ja innovatsiooni doktorikooli doktorandid, juhendajad ja kaasjuhendajad

Korraldusest:

  • Ajale ja oludele vastavalt toimuvad need hübriid-kirjutamislaagritena – ehk siis ootame osalema kuni 15 doktoranti ja juhendajat / kaasjuhendajat.
  • Kõigile osalejatele on tagatud üksiktuba, kus 4 päeva vältel oma teadusartiklite, katusartiklite, eelkaitsmiseks, kaitsmiseks valmistumisega tegeleda.
  • Oleme broneerinud ka hajutamist võimaldava seminariruumi, kus on võimalik väiksemas rühmas kohtuda / juhendaja(te)ga arutleda.
  • Kirjutamise vahele jäävad ühised arutelusessioonid toimuvad kas täielikult virtuaalselt või hübriidversioonina (hajutatult seminariruumis ja virtuaalselt). Arutelusessioone veab eest Professor Merike Sisask koos kogenud juhendajatega.
  • Korraldajate poolt on tagatud: hommikusöök, lõuna- ja õhtusöögid, 1 kohvipaus / päevas. Hinnas sisaldub spa- ja saunakeskuse külastamine.

 

Täpsem ajakava: saadetakse registreerunutele jaanuari keskel.

Lisainfo:

sisulised küsimused Prof Merike Sisask Merike.Sisask@tlu.ee 

korralduslikud küsimused Koidu.Saia@tlu.ee

 

Üritust korraldab Käitumis-, sotsiaal- ja terviseteaduste doktorikool. Finantseerib Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond (TLÜ TEE ehk Tallinna Ülikool kui targa eluviisi eestvedaja).

eesti tuleviku heaks